19 Haziran 2020 Cuma

Vucüt Sıkılaştırma Kas Yapma Önerileri


Vucüt Sıkılaştırma Kas Yapma Önerileri

Kaslı ve Diri Gözüken Bir Vücuda sahip olmak pek çok kişinin hayali.  Pek çok insan En kısa zamanda nasıl kas yapabilirim. Kas yapma tüyoları ve ipuçları nelerdir, soruları ile spor salonlarının kapısını çalıyor. 

Bugün sizlere kas yapabilmeniz için gereken olan unsurları vücut geliştirme sporunu yapabilmeniz için nereden başlamanız gerektiği konusunda bilgiler verip kısa zaman içersinde nasıl kas yapabileceğinizi anlatacağım.

Aslında kas yapmak güzel bir görünüme kavuşmak çok kolay ama bir o kadarda çok zor. Bu işten bir şey anlamadınız gördüğüm kadarı ile fakat ilerleyen zamanlarda çok daha iyi anlayacaksınız.
Öncellikle vücut geliştirme sporu sabır isteyen bir iştir. 

Salonlara gelip de iki günde göğüs kası yapayım kendimi göstereyim şişeyim diyen kişiler ile çok karşılaştık fakat öncellikle nasıl bir vücut inşa etmek istediğimizi bilmemiz gerek.

Şunu belirtmeliyimki ; kesinlikle sporda biz toza,iğneye ve hapa karşıyız ve hiç bir şekilde bu tür durumları desteklemiyoruz desteklemeyeceğizde. Çok değil 3 ay önce koşu bandında evlenecek olan kardeşimizin ölümü bir çok spor severi bu işle uğraşan insanı üzmüştür. Ailesi bir takım maddeler kullandığını ve bu Madenlerin ölümüne yol açtığını belirtmek ve ölümüne neden olan maddenin üreticisinin mahkemeye vereceğini ve işin arkasını bırakmayacağını söylemekte.

Öncellikle belirtiğmiiz gibi bu iş sabır işidir. Öncellikle kesinlikle a kalitedeki bir spor salonuna gidip hocanız ile tanışın ve hocanızın verdiği program dahilinde günlük olarak spor salonunuza gidip çalışmanızı yapın. Spor sonrası mutlaka doğal yollar ile protein alımı yapınız.


En güzel ve en faydalı protein kaynaklarından bir tanesi yumurta,et,balık,süt gibi protein değeri yüksek olan yiyecekleri besinleri almanız spor sonrası yıkılan kasın yeniden inşa edilmesinde katkı sağlayacak ve kollarınızın gelişiminde büyük etki yansıtacaktır.


Spor yapmak kadar spor sonrası yapılması gereken unsurlarda bir o kadar önemlidir. Kesinlikle spor sonrası yapılması gereken unsurlardan bir tanesi de uyku düzenidir. Unutmayınız ki kaslar dinlenme sırasında gelişir ve büyür.

Son olarak yine belirtiyorum ve üzerinde duruyorum asla ama asla suplement ve benzeri durumlardan uzak kaçın ve kullanmayın. Sağlığınızı tehlikeye atmayın.


0 yorum :