25 Kasım 2022 Cuma

Kokteyl Masası Nasıl Seçilir?

 

Kokteyl Masası Nasıl Seçilir?

İster eviniz ister ofisiniz için olsun, bir kokteyl masası içecekleri düzenlemenize ve saklamanıza yardımcı olabilecek kullanışlı bir mobilya parçasıdır. Özel etkinliğiniz için bir merkez parçası olarak da hizmet edebilir.

 

Kokteyl masaları cam, ahşap veya hasır gibi çeşitli malzemelerden yapılabilir. Herhangi bir odaya veya alana uyacak şekilde yapılabilirler. Örneğin, kablo makarası tasarımına sahip endüstriyel tarzda bir kokteyl masası alabilirsiniz. Kokteyl masanız için yuvarlak bir cam tabla da alabilirsiniz. Bu tasarım çekici bir açıklama yapar.

 

Kokteyl masası kiralama seçerken evinize ya da ofisinize uygun bir ölçü seçmelisiniz. Misafirlerinizi de düşünmelisiniz. Yaşlı misafirleri ağırlamayı planlıyorsanız, rahat oturmalarına yardımcı olmak için biraz daha alçak bir masa seçmek isteyebilirsiniz. Çocuğunuz veya evcil hayvanınız varsa kolay ulaşılabilen bir masa seçmelisiniz.

 

Bir kokteyl masasının yüksekliği, etkinliğinizi planlarken göz önünde bulundurmanız gereken harika bir faktördür. Örneğin, masayı içecek servisi yapmak için kullanmayı planlıyorsanız, en az 30 inç yüksekliğinde bir masa almalısınız. Bu, iki ila dört misafir ağırlamanıza izin verir. Masayı bir tören için kullanmayı planlıyorsanız, en az 42 inç yüksekliğinde bir masa seçmek isteyebilirsiniz.

 

İhtiyaçlarınıza göre mermer ya da granitten yapılmış bir kokteyl masasına sahip olmayı da tercih edebilirsiniz. Ayrıca çekmeceli bir kokteyl masasına sahip olmayı da tercih edebilirsiniz. Bu, içkinizi ve masa örtülerinizi düzenlemenize yardımcı olacaktır.

0 yorum :