10 Haziran 2020 Çarşamba

Cilt Çatlaklarına Çözüm Önerileri

aloa vera

Kadınların vücut görünümlerinde en çok şikayet ettikleri sorunlardan birini cilt çatlakları oluşturuyor. Bu sorunun en önemli sebepleri arasında doğum yapmak, hızlı kilo alıp, hızlı vermek, spor yapmamak, vitamin eksikliği, hormonel yapı ve su içmemek bulunuyor. Cilt altındaki ödem ve toksinlerin spor yapmadan atılması da ciltte çatlakların oluşmasında en büyük etmenlerden birini oluşturuyor.

Kantaron Yağı Kullanımı


Cilt sarkıklarını, çatlaklarını ve kırışıklarını önlemek için en etkili yöntem kantaron yağıdır. Kantaron yağı, epilasyon ve lazer tedavilerinde de kullanılan özel bir yöntemdir. Basen, baldır, karın ve kollarda ortaya çıkan çatlaklar için cilt yüzeyine sürme şekliyle kullanılabilmektedir. Kantaron yağını her gün çatlak oluşan bölgeye uygulamanız bir ay içinde etkisini gösterecek olan bir çatlak yok etme formulüdür. İşlemi uygularken bir pamuk kullanmalı ve masaj yapar gibi dairesel hareketlerle uygulamanız şarttır.

Aloa Vera Kullanımı


Cilt çatlaklarına karşı etkisi kanıtlanmış olan üstün formullerden biri de Aloa vera kullanımıdır. Aloa vera cilt sıkılaştırıcı içeriğiyle  hem ciltte bulunan sarkıkları yok edecek hemde çatlak görünümü pürüzsüz bir yüzey görünümüne kavuşturacaktır. Banyo suyuna katılabilen Aloa vera, tüm vücuda sorunsuz uygulanabilen ve özel bileşenleri sayesinde vücudu diri tutan bir karışımdır. En konsept bitki özü olan Aloa vera, cilt yapısına, görüntüsüne ve tahrişlerine karşı da gözle görünür bir etki sağlamaktadır. Her gün çatlak oluşan bölgeye sürülmesi kısa sürede çatlakları yok edici etkiye sahiptir.

Daha fazla bilgiye ulaşmak için http://alemikadin.com

0 yorum :