6 Ocak 2020 Pazartesi

Kız bebek / Çocuk Doğurmak İsteyenler Ne Yapmalı?


Kız bebek / Çocuk Doğurmak İsteyenler Ne Yapmalı?


Günümüzde bazıları kız çocuğu isterken bazıları da erkek çocuk isterler. Kız çocuğu doğurmak için ne yapılmalı?  veya kız çocuğa hamile kalmak için hangi besinler yemeliyim? diye soruyorlar. Esasen istediğimiz cinsiyeti doğurmak mümkün olmamakla beraber bazı besinler alarak olasılığı yüksek seviyelere yükseltebilirsiniz.


Kız çocuğu doğurmak isteyenlerden iseniz bu yazıyı okumanızda fayda vardır. Çünkü Kız Çocuk Sahibi Olmak İsteyen Çiftlere Önerilerde bulunmaktadır. Her insan evlat sevgisini tatmak ister, kiminin gönlünde yatan kızının olması, kiminin ki ise erkek çocuktur.

Kız çocuğu olması için, neler yemelisiniz? Kız çocuğu olması için, neler yapmalısınız?

Bugün şu ana çocuk bölümünde bu konuya yer verdik. Kız çocuk sahibi olmak için neler yenmeli, hangi besinleri tüketmeli bunları bilip uygularsak kız çocuk sahibi olma şansımızı çok yükseltmiş oluruz. Hepimizin arzusu hayırlı bir evlat sahibi olmaktır, fakat kadınların çoğunluğu bir kız çocuğunun olmasını onun saçlarını süslemeyi, güzel-güzel giysiler giydirmeyi, kendi canından kanından bir kız çocuğunun olmasını ister.

Kız çocuğunun olmasını isteyenlerin yemesi gereken gıdalar:


Balık

Balık zengin mineral, sağlıklı yağlar ve vitamin içeriği ile asi bir üreme sistemi sağlar. Ton balığı, sardalye, somon gibi cıva oranı düşük balıkları seçin. Balık kız bebek sahibi olmanızı sağlayan besinlerdendir.

İncir

İncir vajinayı daha asi etmesiyle ünlüdür ve doğurganlığı artırmakta etkili bir meyvedir. İncir PH seviyenizi en üst seviyesine çıkarmak için harika öğeler teşkil eder. Çok miktarda yenilmesi kan şekerini değiştirebileceğinden aşırı tüketilmemelidir. Aperatif olarak arada bir kaç incir yemek klorogen asit, K, A, B ve E vitaminleri almanızı sağlayacaktır.

Kız bebek / Çocuk Doğurmak İsteyenler Ne Yapmalı?


Sert peynir ve süt ürünleri tüketin

Bu tür beslenme kız çocuk sahibi olma şansınızı artıracak. Kalsiyumlu besinler kız bebek kromozomu olan X kromozomunun daha kolay döllendiğinden süt ve süt ürünleriyle yoğun beslenmeniz çok önemlidir.
Baklagiller ve kurumuş meyveler

Kurumuş meyveler ve baklagiller yüksek magnezyum ve kalsiyum içeriği ile X kromozomu için ideal ortam oluşturur. Kabak, badem, kestane gibi gıdaların oğlan olmasına sebep olan Y kromozomuna dost olan besinlerden uzak durmalısınız. Kız çocuk olması için etkili yiyeceklerden biri de brezilya fıstığı. Bu fındık, palmitoleik ve oleik asitler bakımında yüksek içeriği ile vajinal ortamınızın daha asi olmasını sağlayacak böylece Y kromozomunun hayata tutunmasını zorlaştıracak.
Daha az muz yiyin

Muz size büyük miktarda mineral ve vitamin, özellikle potasyum sağlar. Muzun içindeki potasyum Y kromozomunun döllenmesinde etkili olduğu bilindiğinden, kız çocuk sahibi olmak için muzu çok az tüketmek gerekir.

0 yorum :