8 Temmuz 2021 Perşembe

Genital Estetik Nedir

                                   Genital Estetik Nedir

Genital estetik nedir, nasıl yapılır, acılı ve uzun bir işlem midir tarzında korkulu ve önyargılı soruların cevabı yazımızda.

Son yıllarda en çok talep edilen estetik uygulamalardan biride genital estetiktir. Genital estetik nedir Sorusu birçok kadın tarafından merak edilen bir konudur. Genital estetik doğuştan oluşan şekil bozukluğu, doğum yapımı sonrası oluşan deformelerin giderilmesi için uygulanan bir uygulamadır.

Bunların dışında genital estetik güzel görünmek isteyen kadınlar tarafından da yaptırılmaktadır. Kadın özgüveni için genital görünüm önemlidir. Kadının karşı cins ile mutlu ve iyi hissetmesini cinsel görünümü ve cinsel hayatı oluşturmaktadır. Günümüz gelişmeleri sayesinde mutsuz ve rahatsız edici görünümler küçük uygulamalar yoluyla değişmektedir.

Genital Bölge Bölümleri

Genital bölge birçok bölümden oluşmaktadır. Her bölümün kadın sağlığı ve yaşantısı için ayrı görevleri bulunmaktadır.  Başlıca genital bölge bölümleri; Vagen, dudakların üst kısmı-tepe bölgesi ( mons pubis), kızlık zarı (hymen ), küçük dudaklar ( labium minus), büyük dudaklar ( labium majus).

Genital Estetik Uygulamaları Nasıl Olur

Genital estetik, bölümlere ayrılarak belirli kurallar çerçevesinde yapılmaktadır. Kadınların çoğu genital bölge rahatsızlıklarını rahatça dile getirememektedir. Bu durumda kendini rahat ifade edemeyen kişiler tarafından genetik estetik nedir uygulamaları nasıl olur tarzında merak oluşmaktadır.

Önyargılı olan kadınlar kendileri çözüm arayarak stres yaşamaktadır. Estetik korkulacak, önyargılı davranılacak bir uygulama olmamakla beraber tamamen uzman hekimler tarafından başarılı bir şekilde yapılan bir işlemdir. 5 gruptan oluşan estetik yöntemleri:

Büyük Ve Küçük Dudaklara Yapılan Uygulamalar ( Labioplasti )

Dış genital yapıyı oluşturan kalın alanlara genital büyük dudak adı verilir. Daha içeride ince ve küçük alanlara ise küçük dudaklar adı verilir. Dudaklar tıp dilinde labium demektir. Belli bir yaş sonrasında labium yani dudaklar sarkma yapabilmektedir. Bu durumda kişiye rahatsızlık veren durumlar ortaya çıkmaktadır.

Tayt giyildiğinde sarkma ve uzama yüzünden ön tarafa kabartı şeklinde şişkinlik oluşarak rahatsız edici bir görünüm oluşturabilir. Cinsel ilişki sırasında ağrılı ya da zorlama oluşturarak kadın ve erkekte isteksizlik yapabilir. Bu durumun çözümü basit bir operasyon ile sağlanmaktadır.

Sarma ya da uzama olan dudaklar kısaltılarak sorun ortadan kaldırılır. İçi boş dudaklar için ise dolgunlaştırma işlemi yapılmaktadır. Kişi operasyon sonrası bir ya da bir buçuk ay kadar ilişkiye girmemelidir. Onun dışında günlük hayata direk dönebilir.

Vajina Estetiği ve Vajina Daraltma

Cerrahi ve lazer ile istenilen 2 şekilde basit yöntemlerle yapılan vajina estetiği hızlı uygulanan bir işlemdir. Normal doğum sonrası oluşan vajina genişlemeleri ya da kendiliğinden oluşan genişlemeler kişide ve cinsel hayatında rahatsızlıklar oluşturmaktadır. Bunun için kısa ve ne en iyi yöntem vajina daraltma işlemidir.

Vajinal daraltma, gevşek dokunun fazlalığının alınması ile çözülmektedir. Teknoloji gelişimi ile cerrahi müdahaleye gerek kalmadan vajina daraltma işlemi için gerçekleştirilen lazer makinaları bulunmaktadır. Kısa sürede anestezi gerektirmeden lazer yöntemi ile vajina daraltma mümkündür.

Kızlık Zarı Dikimi

Genital estetik müdahaleleri arasında kızlık zarı dikimi de bulunmaktadır. Kişinin kendi isteği ya da sosyal nedenler sebebi ile yapılan bir müdahale çeşididir.

Vajina Üst Dudakların Dolgunlaştırılması

Günlük uygulanan hızlı bir uygulama ile vajina bölgesinin üst kısımları dudak bölgesi dolgunlaştırılmaktadır. Hızlı yapılan işlem sonrası kadınlar kendilerini iyi hissetmektedir. Bu sayede genital estetik nedir, nasıl yapılır, acılı ve uzun bir işlem midir tarzında korkulu ve önyargılı soruların cevabı kesinlikle uzun, zor ve zahmetli bir işlemin olmadığıdır.

0 yorum :