26 Haziran 2020 Cuma

Türkiye’de En Çok Tercih Edilen Estetik Türü

estetik türleri nelerdir


Estetik işlemi birçok insanın gerek sağlık açısından gerekse keyfi açıdan ihtiyaç duyduğu bir tedavi yöntemidir. Estetik işlemleri hem erkekler tarafından hem de bayanlar tarafından ilgi çekicidir. Estetik işlemleri günümüzde gelişen Tıp teknolojisi sayesinde hızlı ve basit bir şekilde gerçekleşmektedir. Herrkesin ihtiyaç duyduğu estetik işlemleri farklıdır. Fakat yapılan araştırmalar doğrultusunda bazı estetik işlemleri daha çok iyi görüyor.

Göğüs estetiği, burun estetiği, karın germe estetiği, kulak estetiği, göz çevresi estetiği ve kalça toparlama estetiği özellikle bayanlar tarafından en çok tercih edilen estetik yöntemlerinden birkaçıdır. Çünkü çoğu insan bu bölgelerinde kusur bulmakta ve çareyi estetik yöntemlerinde aramaktadır.

Tercih Edilen Estetik Yöntemleri Süresi


Yukarıda bahsi geçen estetik yöntemleri Uzman hekimler tarafından kolay bir şekilde yapılan tedaviler arasındadır. Göğüs estetiğinde genelde göğüs büyütme yöntemi tercih edilirken burun estetiğinde küçültme yöntemi tercih edilir. Göz çevresi estetiğinde günümüzde oldukça popüler olan badem göz operasyonu gerçekleştir. Kalça toparlama ve karın germe estetiği genelde doğum yapmış bayanlar ve hızlı kilo alıp veren kişiler tarafından tercih edilir.

Günümüzde yapılan estetik işlemlerinin yapılma ve iyileşme sureleri farklı olsa da ortalama Birkaç saat içinde operasyon gerçekleşir ve birkaç gün içinde hasta Eski hayatın devam edebilir. Estetik yöntemlerinde genelde hasta aynı gün içinde hastaneden taburcu edilir. Şunu belirtmek gerekir ki estetik yöntemi ne olursa olsun mutlaka alanında uzman Hekim tarafından ve tam teşekküllü hastane tarafından yapılması gerekir.


0 yorum :