16 Nisan 2020 Perşembe

Straplez Gelinlik Seçerken


Straplez Gelinlik Seçerken

İster klasik, ister modern ya da  bohem tarzda  bir gelin olun,  gelinliğiniz için en güzel silüeti bulmak ciddi ve zor bir iştir. Vücut şeklinizi dikkate alarak, en sevdiğiniz özelliğinizi vurgulamanız veya birkaç sorunlu bölgeyi gizlemeniz gerekebilir. Bu nedenle bir takım noktalara dikkat etmenizde yarar var.


Bedeniniz, ne olursa olsun straples gelinlik herkes için uygundur. Straples gelinlik zamansız bir modeldir. Kollarınızı, omuzlarınızı ve boynunuzu ( hatta bazı durumlarda dekoltenizi bile) vurgulama kabiliyeti ile üst vücudunuzu inanılmaz derecede güzel gösteren bir gelinlik türüdür. Askısız gelinliğin (straples) sizin için uygun olduğuna karar verdiyseniz, bir sonraki adım gelinliğinizin geri kalanını ne şekilde istediğinize karar vermektir.

Eğer balo elbisesi tarzı bir gelinlik istiyorsanız, katmanlı bir etek ile düğününüzde peri masalına geçiş yapabilirsiniz. Bu tiplerde gelinliklerin  bel kısmına, sabit bir parça olarak korse takılır. Böylece kadınsı ve pürüzsüz bir görünüm ile bir deniz kızı silüeti sağlarsınız. Bu tarzlarda bel ve kalçaları açığa çıkartmak amaçlı, uzatılmış bir korse ve akıcı etek çarpıcı durur.  

Straples gelinlikler kesinlikle estetik bir görünüm için tasarlanmıştır. Bu konuda çok fazla seçenek vardır. Fazla uğraşmak istemeyen bir yapınız varsa, minimal tarzda bir gelinlik seçebilirsiniz. Bu tarz gelinliklerde parlak ipekten, mat krep kumaşlara kadar her şey inanılmaz göz alıcı durur. Daha kadınsı tercihlere sahipseniz, korse detaylı stiller sizin için mükemmeldir. Dantellerle süslenen gelinliğinizin içinde süper romantik görünürsünüz.

Eğer biraz daha cazibeli ve iddialı olmaktan hoşlanıyorsanız, detaylarda boncuk, mücevher taşlar veya zarif bir aplike kullanımına gitmenizi tavsiye ederiz. Büyük fiyonklu bir kuşak, aşağı doğru genişletilmiş bir kesim, romantik ve etkileyici tarzı tercih edenler için idealdir.

0 yorum :