11 Şubat 2020 Salı

Sağlıklı Kilo Verme Yolları


Sağlıklı bir biçimde kilo vermek için neler yapmalıyız? Nelerden kaçınmalıyız?

Sağlıklı Kilo Verme Yolları

Biraz kilişe olabilir fakat sağlık her şeyin başıdır .Bu konuda ciddi anlamda üzerinde durulması gerekir. Sağlik diyince hemen hemen bir çoğumuzunda aklına kilo gelmektedir. Çünkü aşırı kilo ve obezite insan sağlığı açısından çok riskli ve tehlikelidir.

Günümüz itibari ile hemen hemen herkes kilo vermek için yüzlerce yolla başvurmakta. Kimisi bu işin hapını satmakta ,kimisi su şekilde ilaçlar satmakta anlayacağınız bu tür olaylar varda var. Fakat kendi şahsi fikrimi söylemem gerekirse ciddi anlamda bu sektörde büyük kandırmaca büyük sahtekarlık var.Sözümüz yanlış anlaşılmasın tabiki her firma için söylemiyoruz bunu fakat sporcu maddeleri besinleri  diye halkı kandıran halkın sağlığı ile oyayan bir sürü kişi ve kuruluş var.

Şahsen biz hap,toz ve benzeri besinleri asla ama asla tavsiye etmiyoruz.Ve bu tür şeyleri asla tasvip etmediğimi de buradan bildirmek istiyoruz.
Sağlıklı kilo verebilmeniz için sizlere çok daha faydalı çok daha ekonomik ve sağlınız için yararlı olacak uygulamalardan bahsedeceğim.
Öncellikle şunu belirteyim diyet yaptığınız sürece asla aç bırakan bol bol et yediren programları tavsiye etmiyoruz. Diyet programınız sürece eskisinden çok daha fazla ve sık yemek yiyeceksiniz .
Öncellikle diyet programı hakkında bir uzman doktora gözükmenizi kesinlikle tavsiye ediyorum.Doktorunuz ile birlikte oturup günlük olarak diyet programı çıkarmanız sizin faydanıza olacaktır.

Sağlıklı Kilo Verme Yolları

AKŞAM 7'DEN SONRA YEMEYİN


Bu konuda gerçektende önemli asla ama asla saat akşam 7den sonra ağzınıza yemek indirmeyin. 7 'den sonra bol bol meyve sebze ve su tüketebilirsiniz. Bu dediğim kuralı bir ay uygulayın emin olunki 1 ay sonunda sizin kilo vermenizde fayda edecek yararı olacaktır.

Sağlıklı Kilo Verme Yolları

HAMUR,TUZ,ŞEKER ASLA TÜKETMEYİN


Evet bu üst tarafta yazdığım muhteşem üçlüyü diyet boyunca hayatınızdan çıkarmanız lazım.Ve hatta bu yiyecekleri unutmalısınız.En azından bu yiyecekleri normal aldığınızın yarısı kadar tüketmeniz dahi sizin faydanıza olacaktır.

Sağlıklı Kilo Verme Yolları

HER GÜN DÜZENLİ 30 DK YÜRÜYÜŞ


Altın nokta burada her gün düzenli olarak 30 dk hafif tempolu yürüyüş size hem kalp sağlığı açısından hemde kilo yönünden olumlu olarak dönüş sağlayacaktır.

0 yorum :